Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели очакванията си за мача от 12-ия кръг на италианското първенство с Фиорентина.

„След мача със Зенит не станахме феноменални. Ювентус трябва да се подобри. Не можем да допускаме голове, дори и да сме вкарали четири преди това. Трябва да млъкнем, да дадем газ и да работим, за да постигнем последователни резултати“, категоричен е Макс Алегри.

Gulliver/GettyImages
16 снимки

Срещата между Ювентус и Фиорентина ще се проведе на 6 ноември в Торино. Юве допусна две поредни шампионатни загуби в Серия А, но с успеха срещу Зенит през седмицата си осигури класиране за осминафиналите в Шампионска лига.

„Трябва да бъдем по-стабилни в защита и да не допускаме толкова много голове. Трябва да говорим по-малко и да работим повече. Допуснахме 11 гола от отбори, които са в долната половина на таблицата в Серия А и трябва да коригираме това“, коментира още Алегри.

За срещата с „виолетовите“ наставникът на „биаконерите“ няма да може да разчита на контузените Мойс Кийн и Матия Де Шилио. Възможно е и защитникът Леонардо Бонучи да получи почивка.