Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри потвърди, че 5-кратният носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо ще направи своя официален дебют за "бианконерите" срещу Киево в събота в първия кръг на Серия А.

"За него това е ново предизвикателство. Мисля, че вече е интегриран към отбора", каза Алегри.

"Винаги съм казвал, че този сезон ще бъде най-трудният от всички досега. Ние имаме най-добрия играч в света, Бонучи се завърна, а направихме и още покупки като Джан, Кансело и Спинасола. Трябва сега да оставим настрана ентусиазма по идването на някои наши играчи и да слезе на земята", добави Масимилиано Алегри и каза още:

"Срещу Киево единственото важно нещо е победата и ние трябва да вземем тези три точки. Всички нови имена утре ще играят. Матюиди се върна във фитнеса, всички останали са на линия."

"Роналдо спечели 5 "Златни топки", но непрекъснато иска да се развива. Незабавно видях, че този играч е различен. Ясно е на всички какво е постигнал. За всеки около него това е допълнителен стимул - да печели и да се дава най-доброто от себе си. Роналдо ще ни помогне да печелим, ако играта на целия отбор е на правилни път", завърши наставникът на Ювентус.