Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри заговори за второто място в класирането на Серия "А" преди мача със Сампдория, въпреки че неговият тим е чак на седмото място с изоставане от 15 точки от втория Интер.

През последните дни обаче се заговори, че има възможност наказанието с лишаване от 15 пункта на “Старата госпожа” да бъде отменено.

 
"Пол Погба е на разположение. Това, че веднъж е закъснял, не означава, че трябва да продължим да го наказваме. Все още не знам състава, но двама със сигурност ще са титуляри - завръщащият се на вратата Матия Перин и нападателят Душан Влахович, който е напълно възстановен. В четвъртък го смених, защото Анхел Ди Мария играеше добре, а Федерико Киеза можеше да бъде оръжие. Душан щеше да остане единствен нападател. Аз съм доволен от представянето му. Физически той е много по-добре и съм доста уверен. Играчите преминават през подобни периоди, особено нападателите, които са оценявани според головете си. Вярвам, че технически той изигра добри мачове”, заяви Алегри на днешната си пресконференция.