Полузащитникът на Ювентус Родриго Бентанкур сподели, че не смята, че има реален проблем в състава на "бианконерите" и че съставът се движи в правилна посока през настоящата кампания. 

Последните дни не бяха лесни за състава на Маурицио Сари след поражението с 1:2 при гостуването на Верона в шампионатен мач и изстрадано равенство 1:1 при гостуването на Милан в първи двубой от полуфиналната среща с Милан на "Сан Сиро". 

Въпреки незадоволителната форма на отбора уругвайският халф Бентанкур смята, че отборът работи добре и резултатите скоро ще се подобрят отново.

"Отборът е в добро състояние. Начело сме в Серия А, на осминафиналите в Шампионската лига сме, както и на полуфинал на Купата на Италия. Трябва да подобрим представянията си, но работим здраво, за да се случи", започна той.

"Двубоят с Милан беше тежък, но постигнахме добър турнирен резултат. Сега трябва да постигнем необходимия резултат във втория мач. Когато играеш за Юве винаги трябва да дадеш нещо повече от себе си. Това беше първото нещо, което разбрах за клуба и е изключително ключов елемент към успеха ни", завърши халфът.