Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи сподели, че през това лято е отхвърлил оферта от Манчестър Юнайтед, а две години по-рано - от Манчестър Сити. 

Бонучи и Ювентус излизат тази вечер на стадион "Олд Трафорд" срещу 20-кратния шампион на Англия в среща от груповата фаза на Шампионската лига.

31-годишният бранител обаче е имал възможност да играе именно за тима на Жозе Моуриньо след отправена към него оферта, която той обаче не е приел.

"Като цяло, имаше възможности да играя както за Юнайтед, така и за Сити. При офертата от Сити говори с Ювентус, но решихме, че е по-добре да остана в клуба и да продължа да печеля в Торино", каза Бонучи пред The Telegraph.

След като през това лято се появи възможност да се завърна у дома - в Ювентус, аз спрях да слушам повече оферти, въпреки че такава имаше от Манчестър Юнайтед", добави бранителя.

Леонардо Бонучи е шесткратен шампиона Италия с Ювентус. През миналия сезон той облече екипа на местния съперник Милан, но в началото на този сезон отново се завърна на "Алианц Стейдиъм".