Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи заяви, че попадението на Аркадиуш Милик, с което грандът от Торино би победил Салернитана с 3:2, е трябвало да бъде зачетено. Двубоят приключи при равенство 2:2, а голът на Милик не бе признат заради засада на Бонучи.

„Моята позиция не влияеше на играта. Надявам се, че съдиите са взели под внимание и позицията на Антонио Кандрева, но предполагам никога няма да разберем. Независимо от това, аз не бях част от атаката, а защитник на Салернитана почти ми свали фланелката“, коментира Бонучи.

30 снимки

„Сега трябва да анализираме първото полувреме, защото ако играем така, няма да стигнем до никъде. Ако обаче се представяме както във второто полувреме, можем да играем съществена роля в първенството“, каза опитният бранител на Ювентус.

„Не можем да раздаваме 10 или 15 минути на всеки съперник и да поставяме резултата под съмнение. В Ювентус съществува само победата, това трябва да е ясно на всички. През последните години претърпяхме доста промени. Имаше смяна на поколенията и все още за някои не е ясно колко тежи тази фланелка. Надявам се, че ще си вземем поуки от този мач. Трябва да си помагаме и в атака, и в защита“, добави Леонардо Бонучи.

Тимът на Ювентус се готви за домакинство на Бенфика в сряда вечер в груповата фаза на Шампионската лига.