Световният шампион с Аржентина Анхел Ди Мария призна, че е дошъл в Ювентус в най-лошия момент за отбора. Известно е, че "бианокерите" бяха наказани с отнемане на 15 точки от актива им заради водене на фалшиво счетоводство от ръководството на клуба и в момента са на десето място в класирането на Серия А.

"Трябва да се подобрим. Трудно е да се окажем с 22 точки в класирането, но трябва да продължим напред със същия манталитет", каза аржентинският нападател пред микрофоните на Dazn.

"Нищо не е невъзможно. Ювентус често е бил на дъното, но е завършвал с победи, защото имаме манталитет на победители. Трябва да работим много и да завършим на четвъртото място, заедно с тифозите", призова той.

"Дойдох в най-лошия момент за Ювентус с всички тези проблеми. Но съм щастлив тук. Важното е да сме силни като отбор, да продължим да работим, да бъдем компактни", каза още Ди Мария след равенството с Аталанта (3:3).

"Това няма да повлияе на бъдещето ми, защото моят приоритет винаги е бил семейството ми, а то се чувства добре в Ювентус, щастливо е. Аз съм в най-големия клуб в Италия и един от най-големите в Европа. Аз също съм щастлив", завърши Анхел Ди Мария.

Автор: Христо Бонински