Агентът на Паоло Дибала сподели, че не е учуден от интереса към неговия клиент от големите европейски клубове. Наскоро атакуващият футболист подписа нов договор с тима на „старата госпожа“, но въпреки това не спира да се спекулира с бъдещето му.

Реал Мадрид и Барселона са сред тимовете, които желаят Дибала в редиците си, но агентът на футболиста допълни, че те далеч не са единствените.

„Преговорите продължиха дълго, но всички сме щастливи за новия договор. Получихме това, което искахме и всичко това е благодарение на усилената работа от Бепе Марота, на когото искам да благодаря“, коментира агентът на Дибала.

„От Ювентус изпратиха ясно съобщение до всички заинтересовани към Дибала. Той е щастлив в Торино, както и цялото негово семейство. Той мечтае да спечели всичко с този клуб. Пауло заслужава всичко. В момента жъне плодовете от добрата си работа. Дибала е най-добрият след футболисти като Меси и Роналдо и разбира се, ного клубове се интересуват от него“, допълни той.

„Мисля, че интересът на големите клубове към него е нормален. Знам, че журналистите обичат да влизат зад кулисите, но мисля, че трябва неприкосновеност в цялата работа. Ако напишете, че Дибала е желан от половин Европа, ще напишете истината“, сподели ще футболният импресарио.