Аржентинският футболист на Ювентус Пауло Дибала мечтае да спечели световното първенство с националния отбор на своята страна и да завоюва трофей от Шампионската лига с клубния си тим.

Представителният отбор на Аржентина се класира за Мондиал 2022 в Катар догодина, но Дибала пропусна последния двубой с Бразилия. Той се завърна в Торино и е под въпрос за мача на Ювентус срещу Лацио този уикенд в италианския шампионат. Аржентинецът получи контузия в прасеца по време на световната квалификация срещу Уругвай миналата седмица.

"Винаги гледам към бъдещето и мисля за целите, които бих искал да постигна. Опитвам се да съм ценен играч за Ювентус и да се развивам не само като футболист, но и като човек. Все още имам цели, които не съм изпълнил и с националния отбор, и с Ювентус. Обичам да играя за Аржентина. Това ме кара да се чувствам по-близо до родината", коментира Пауло Дибала.

"Разбира се, че мечтая за световното първенство, а също и за титла от Шампионската лига. Всеки ден работя, за да постигна тези резултати", добави Дибала.