Футболистът на Ювентус Пауло Дибала сподели, че първоначално му е било трудно да повярва, че Кристиано Роналдо ще му стане съотборник. Аржентинецът се върна на лятото на 2018 година, когато петкратният носител на „Златната топка“ направи трансфер при „бианконерите“ и сподели, че първоначално новината за него е била само челна статия на вестниците.  

„Животът на футболиста е като влакче на ужасите. Един ден те сочат за най-добрия, а на другия те считат за ненужен. Да намериш баланса е много трудно. Това се случва на всички, дори на шампиони като Меси и Роналдо, които въпреки впечатляващите си кариери, са критикувани“, коментира аржентинецът.

През лятото на 2018 година Кристиано Роналдо премина от Реал Мадрид в Ювентус. Дибала сподели как е приел трансфера и сподели впечатленията си за португалския си съотборник.

„Никой не си го представяше и не можех да повярвам, че Роналдо става част от Ювентус. Мислех, че това е само челна страница на вестник. Сега познавам Роналдо и виждам, че е скромно момче. Има своя образ, своето индентичност, начин, по който присъства на терена. В съблекалнята обаче е като всички останали. Той е част от отбора и му харесва да се шегува“, коментира още Дибала.  

През настоящия сезон в Серия А Роналдо има 19 гола, които отбеляза в рамките на 27 мача.

Роналдо прати сърце на Джорджина след триумфа на Юве

Роналдо: На 1000% оставам в Юве