Нападателят на Ювентус Пауло Дибала ще изиграе днес срещу Лацио последния си мач пред тифозите на тима. Договорът на аржентинеца изтича и вече е ясно, че няма да бъде подновен. Той използва възможността да се сбогува с тях с емоционален пост в Инстаграм.
 
"Трудно ми е да намеря думите, с които да се сбогувам с вас. Минаха толкова години и преживяхме толкова емоции заедно. Очаквах да останем заедно още няколко години, но съдбата ни изпрати по различни пътища. Няма да забравя всичко, което ми дадохте, всеки мач, всеки гол. Израснах, учих се заедно с вас. Изживях мечтата си. 
 
Това бяха седем магични години с 12 трофея и 115 гола, които никой не може да ми отнеме. Никога. Благодаря ви за подкрепата в трудните моменти. Благодаря на всички, които бяха до мен в трудните моменти през годините - от първата до последната, от феновете до хората в клуба, всички треньори и съотборници, служители и директори. Да нося тази важна фланелка, както и капитанската лента, бе едно от нещата, с които най-много се гордея в живота ми досега, за който един ден се надявам да разказвам на моите деца и внуци. 
 
Утре ще бъде последният ми мач с тази фланелка, трудно ми е да повярвам, че това ще е последното ни сбогуване. Няма да ми бъде лесно, но ще изляза на терена с усмивка и високо вдигната глава, знаейки, че съм дал всичко за вас", написа Дибала.
 
 
Дибала пристигна в Юве от Палермо през 2015 година и спечели 5 титли, 4 Купи на Италия, а веднъж взе и наградата за MVP на сезона в Серия "А". Голямата критика към него е, че е твърде чуплив и получава твърде много контузии, заради което за тези 7 сезона има едва 291 мача за клуба.