Футболистът на Ювентус Пауло Дибала призна, че би било много хубаво да играе за Барселона, тъй като аржентинецът заяви, че все още чака подновяване на договора си с "биконерите". 26-годишният Дибала се наслаждава на прекрасен сезон в Серия А, въпреки че миналата година бе свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед и Тотнъм. Той има 13 гола и осигури седем асистенции в 34 мача през кампанията дотук.

Сега се съобщава, че аржентинският национал ще удължи престоя си в Юве. В момента той има контракт до 2022 година. Но Дибала заяви, че би било хубаво да се събере със своя съотборник в националния отбор Лионел Меси.

"Истината е, че Барселона е огромен отбор в световен мащаб, а с Меси е още по-голям", каза той пред "CNN".

"Би било много хубаво, но Ювентус също е невероятен клуб, много голям, пълен с история, където в момента има страхотни играчи. Тук има достатъчно качество, за да направим два отбора и възможността да играя с [Джанлуиджи] Буфон и Кристиано Роналдо, правят клуба още по-голям", заяви още нападателят.

"Засега няма нищо. Наистина имам година и половина от договора си, което не е много и разбирам, че с всичко това, което се е случи [коронавируса], не е лесно за клуба, но други играчи също подновиха, така че чакам в момента“, каза той по отношение на новия си договор.