Полузащитникът на Ювентус Емре Джан не скри своето разочарование от факта, че до този момент през кампанията е взел участие в едва 3 мача.

Германският национал напусна Ливърпул през лятото на 2018 година като свободен агент и парафира с Юве, където очакваше да бъде основна фигура. Първият му сезон остави противоречиви впечатления, като доста често юношата на Байерн Мюнхен се оплакваше от контузии.

Настоящата кампания представлява още по-горчив опит, защото 25-годишният играч има всичко на всичко 78 минути футбол за „бианконерите”. Освен всичко друго той не бе картотекиран от „старата госпожа” за мачовете от груповата фаза на Шампионската лига. „Няма как да съм щастлив в момента. Просто не играя много”, заяви Джан.

„През предишната кампания играех много по-често. Особено във важните мачове за Ювентус, където се представях добре.”

„През настоящия сезон не получавам шанс. Мисля, че когато се върна в клуба (Джан получи повиквателна за Германия – б.р.), отново ще получа възможности.”

„Определено съм благодарен на Йоаким Льов, защото не играя много в клуба си, а той ме повика така или иначе. Ако не друго, той ми даде шанс. Затова просто съм щастлив да играя отново”, добави Джан.