Бранителят на Ювентус Джорджо Киелини призна превъзходството на Интер в дербито, в което "нерадузрите" победиха с 2:0 у дома актуалния шампион на Италия. Опитният бранител заяви, че тимът от Милано е надиграл категорично торинци и е искал повече победата, до която е стигнал заслужено.

16 снимки

"Има моменти, когато трябва да си скромен и да позволиш на съперника да владее топката, но нашият проблем беше, че когато притежавахме топката, правехме много грешки и постоянно я губехме или не можехме да намираме път напред. Бяхме надиграни във всяка част от терена, продължавахме да играем с прекалено много докосвания и движехме топката твърде бавно. Допускахме твърде много грешки. Може да се подготвяш колкото искаш, но въпросът е да го покажеш в действие. Ние не спечелихме нито един дуел на терена, Интер искаше повече и заслужаваше победата", каза ветеранът на Юве.

Нанесоха ни удар, но това не е нокаут, защото имаме време да наваксаме, сезонът е дълъг. Ето, идва мачът за Суперкупата с Наполи. За радост след три дни пак играем, така че бързо ще оставим зад гърба ни последния мач и ще се фокусираме върху спечелването на първия трофей за сезона", коментира пред Sky Sport Italia 36-годишният Киелини.