Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, отправи послание към своя любим чрез публикация в Инстаграм. Това идва след церемонията за “Златната топка”, в чието подреждане португалецът остана на третото място след Лионел Меси и Вирджил Ван Дайк.

Инстаграм
19 снимки

По-рано сестрата на футболиста - Катя Авейро също използва социалните мрежи, за да защити своя брат от думите на холандеца, който изрази съмнение дали нападателят на Ювентус наистина му е бил конкурент за ценния приз.

“Несравним, неудържим, смел, неконформист. Имаш числата и титлите. Затова си централна фигура с най-добрите резултати като Лигата на нациите, Купата на Италия, титлата от Серия “А” и най-добър футболист на Серия “А”. Но, за щастие, нито наградите, нито трофеите говорят за теб, въпреки че ги имаш в изобилие. Това, което най-добре говори за теб, си ти самият - твоята страст, твоят глад за развитие, твоята колегиалност, защото си вдъхновение във футбола и спорта за милиони и милиони хора. Не те е страх от предизвикателствата, излизаш от зоната си на комфорт и продължаваш да се развиваш и да показваш на света, че си номер 1. Обичам те”, написа Джорджина.