Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари разкри, че проблемът на Кристиано Роналдо в коляното не е сериозен и той най-вероятно ще бъде готов да започне срещу Милан утре. 

Португалецът бе заменен в края на мача с Локомотив Москва в Шампионска лига през седмицата, тъй като почувствал леко неразположение в крака.

"Вчера Роналдо се срещна с физиотерапевт, ще видим днес и утре на какво ще бъде способен. При него определено няма нищо сериозно, просто лека болка в коляното, от която се чувства неуравновесен. Де Лихт имаше положителни тестове и ще бъде в групата за мача утре", заяви Сари.

Бившият наставник на Наполи очаква труден двубой с Милан , въпреки че „росонерите" са едва на 13-то място в класирането. 

"Гледайки Милан, виждам, че са добър отбор, който нямаше успешен старт на сезона, но остава опасен в един мач. Трябва да играем по-интензивно в защита от срещата в Москва. Милан е отбор, който все още се изгражда, но притежават добри играчи и младоци с обещаващо бъдеще", коментира още италианецът. /БГНЕС