Бившият футболист на Ювентус Златан Ибрахимович коментира изказването, което направи актуалната звезда на „бианконерите“ Кристиано Роналдо преди време, че е имал нужда от ново предизвикателство и затова е преминал в италианския шампион. Според шведа трансфера на португалеца в „Старата госпожа“ сам по себе си не може да бъде определен като предизвикателство и отбеляза, че такова би било подписването с тим от по-ниско ниво.

Роналдо остави Реал Мадрид през лятото на 2018 година и подписа с „бианконерите“, които платиха за него 117 милиона евро. Освен в Испания и Италия, петкратният носител на „Златната топка“ е играл още в шампионатите на Англия и Португалия.

„Роналдо говори за нови предизвикателства, нарича предизвикателство да премине в клуб, за който е нормално да печели Серия А. Защо не избра отбор от Сегунда дивисион преди години? Защо не опита да играе в шампиона на втората дивизия и да помогне за издигането му? Това е предизвикателство. Да идеш в Юве не е никакво предизвикателство. Това са глупости“, каза шведът в интервю за Voetbal Nieuws.  

Роналдо дава ДНК проба на полицията в Лас Вегас

От любов до омраза - лошите момчета във футбола