Вицепрезидентът в Ювентус Павел Недвед няма никакви съмнения в качеството на отбора през настоящия сезон и защити публично нападателя Пауло Дибала. Чешката легенда отчете, че аржентинецът напоследък не вкарва много голове, но същевременно играе много по-добре.

Недвед взе участие в откриването на нова художествена изложба в клубни музей, като основната тема на събитието беше свързано с образа на футбола в изобразителните изкуства и по-специално комиксите.

„Ако трябва да продължа темата, зададена от изложбата, виждаме нашия състав като изграден от супергерои”, заяви Недвед.

„Ние държим здраво своите футболисти и вярваме, че разполагаме с много силна група. Вярно е, че Дибала не вкарва толкова много, колкото през миналия сезон, но сега той играе много по-добре и съм доволен от неговото представяне”, заяви шефът.

В началото на сезона наставникът Масимилиано Алегри имаше проблем да намери място на 25-годишния Дибала в стартовия състав предвид трансфера на Кристиано Роналдо. Това се промени, след като южноамериканецът взе решение в името на колектива и започна да играе изнесен на фланга вместо на обичайната си позиция.

В неделя Ювентус има коварен шампионатен мач навън срещу Сасуоло в Серия А, а скоро идва редът и на първия 1/8-финален сблъсък срещу Атлетико Мадрид от Шампионската лига.