Ювентус ще отвори целия „Ювентус Стейдиъм” за тифозите си, които имат желание да видят първите мигове на Кристиано Роналдо с фланелката на „бианконерите”. Това ще се случи идния понеделник, като целият ден е планиран с празненства.

Португалската звезда подписа със „старата госпожа” със сделка за 100 милиона евро и ще акостира в Северна Италия, за да премине рутинните медицински прегледи в базата на Юве. Кристиано вече премина предварителните прегледи, които се състояха в Мюнхен.

Клубът планира целодневни празненства за феновете, а цялата програма все още не е уточнена.

В петъчния ден управници на торинския гранд ще проведат открита среща с полицията, която ще се грижи за реда около стадиона и ще осигури сигурността на всички, които искат да видят Кристиано с раирания екип за пръв път.

Полицията ще застъпи пред медицинския център на Ювентус от ранни зори, за да може предвижването на Кристиано да бъде експресно. След като даде пресконференция и се покаже на Ювентус Стейдиъм, Кристиано се очаква да поздрави феновете и да отлети обратно за Гърция, където е на почивка със семейството си.

Ювентус се е погрижил и за изискванията на играча, като е резервирал президентски апартамент в луксозен торински хотел, при желание футболистът да остане и да преспи в Торино.