Ювентус победи Торино с 4:0 в градско дерби, част от 6-ия кръг на Серия А. Победата дойде след голове на Дибала (два), Пянич и Сандро. Гостите завършиха двубоя с човек по-малко след червен картон на Базели още в 24-ата минута на двубоя.

Ювентус започна настъпателно двубоя и започна атаките към вратата на Сиригу още в началните минути и това даде резултат. Още в 10-ата минута Базели получи жълт картон за нарушение, а в 16-ата Пауло Дибала овладя кълбото и с отлични индивидуални действия откри резултата.

Торино остана с човек по-малко след безумен фаул на Базели срещу Миралем Пянич. Футболистът на Торино се хвърли с удар от бойните изкуства към гърдите на съперника си и закономерно получи втори жълт картон и остави съотборниците си в намален състав.

В 32-ата минута Пянич изстреля хубав удар към Сиригу, но той се справи. В 40-ата минута Панич се разписа с отличен удар.

През втората част Сандро пробва мерника си в 47-ата минута, но не сполучи. Все пак той се разписа десет минути по-късно като не остави шансове на Сиригу, който направи всичко по силите си тимът му да не инкасира много голове в двубоя, демонстрийки умения.

В добавеното време на срещата неуловимият Пауло Дибала се разписа за втори път в двубоя и фиксира крайното 4:0. След този успех Юве има 18 точки, колкото има и Наполи, но торинци са с по-лоша голова разлика на втората позиция, а Торино са шести с 11.