От Ювентус са твърдо решени да изпреварят голямата конкуренция и да привлекат звездата на Фиорентина – Душан Влахович още този месец, съобщават италианските медии

Цената на нападателя е 70 млн. евро и затова от „Старата госпожа“ са приготвили следната оферта: 35 млн. евро плюс крилото Деян Кулушевски, оценен именно на 35 млн. евро. Така клубът се надява да убеди колегите от Фиорентина да продадат Влахович, който отказва да удължи договора си, изтичащ през лятото на 2023-а.

На „Артемио Франки“ признаха, че са готови да изслушат предложения праз този трансферен прозорец, въпреки че футболистът и клубът предпочитат раздяла през лятото. Смята се, че Арсенал също е готов да привлече още сега сръбския национал, който обаче не гори от желание да отиде в Лондон, като предпочита да премине в Ювентус.

През последните години „бианконерите“ привлякоха две от звездите на Фиорентина. Става въпрос за крилата Федерико Бернардески и Федерико Киеза, който сега е контузен и това още повече налага сегашното привличане на Влахович. Именно 21-годишният голмайстор на „Ла Виола“ е топ реализатор на Серия "А" през този сезон със 17 попадения, колкото има и Чиро Имобиле от Лацио.