Ювентус и Рома завършиха наравно 0:0 в мача от третия кръг на Серия А, който се състоя на стадион "Алианц" в Торино. Събитията на терена не донесоха голове, но предложиха интересна битка между двата тима.

През първото полувреме и двата отбора имаха своите възможности, но липсата на точност в завършващата фаза остави резултата без промяна. В 2-та минута Нджаки Фаджоли от Ювентус получи жълт картон за грубо нарушение, а в 44-та минута Салемакерс от Рома също получи жълт картон след спъване.

Второто полувреме не донесе по-различен сценарий, като и двата отбора се опитваха да създадат голови положения, но завършващият удар продължи да липсва. В 61-та минута Пауло Дибала и Мохамед Соули влязоха на терена за Рома, а в 62-та минута Залевски и Салемакерс бяха заменени от Дъглаш Луиз и Фаджоли. Смяната на играчите не доведе до значителна промяна в динамиката на мача.

В другия късен мач от Серия А Удинезе постигна важна победа с 1:0 над Комо. Единственото попадение в срещата бе реализирано от Бренер в 43-та минута, след отлично подаване от Ехизибу.