Ръководството на Ювентус и представителите на Сергей Милинкович-Савич постигнаха принципна договорка относно договора на футболиста, пишат медиите в Италия. В следващите дни се очаква да започнат преговори на ниво клуб-клуб, които няма да бъдат никак лесни, съобщава Corriere Dello Sport, намеквайки, че римският клуб трудно би отстъпил от исканата цена от 100 млн. евро.

Според „старата госпожа”, цената на футболиста е твърде завишена, но от торинския гранд се надяват да успят да я понижат в предстоящите преговори.

Президентът на „римските орли” Клаудио Лотито сподели, че не би спрял никой от играчите си, ако той иска да напусне отбора, какъвто е случаят с Милинкович-Савич.

„Милинкович-Савич? В Лацио задържаме само тези, които искат да останат при нас. Ако даден футболист изрази желание да пробва ново приключение, то няма да го спираме. На каква цена бихме го пуснали? Преговорите не се правят чрез вестниците. Ще кажа само, че той е най-добрият полузащитник в Серия А”, сподели многозначително Лотито.