Нападателят на Ювентус Пауло Дибала разкри, че неговият агент ще има нова среща с ръководството на клуба тази седмица, на която ще се дискутира новия договор на играча.

Двете страни са в преговори от дълго време за подновяване на контракта, който изтича в края на този сезон.

"Преговаряме с ръководството, всички сме единодушни в желанието си да подпишем нов договор и се надявам скоро да стигнем до споразумение и да има положителна развръзка. Мисля, че тази седмица ще има нова среща", каза Дибала след мача с Малмьо снощи.

Според информации, Дибала иска годишна заплата от 12 милиона евро, колкото взима най-скъпоплатеният играч на тима в момента Матайс де Лихт след напускането на Кристиано Роналдо в посока Манчестър Юнайтед.
Дибала пристигна в Ювентус от Палермо през 2015 година с трансфер за 40 милиона евро. Аржентинецът има 102 гола в 256 мача за Ювентус и два гола в три мача от началото на този сезон.

Вицепрезидентът на Юве Павел Недвед увери, че Дибала е основна част от отбора и подновяването на договора му е един от приоритетите за клуба. Дибала изведе Юве с капитанската лента снощи при гостуването на Малмьо в Шампионска лига. Аржентинецът вкара втория гол от дузпа за успеха с 3:0.

"Винаги давам всичко от себе си на терена. Резултатите ни не са добри от началото на сезона, но Шампионска лига е различен турнир и ние знаехме какво трябва да направим. Постигнахме победа със спокойствие, като голям отбор и взехме резултата, който ни трябваше. Трябва да продължим по същия път", каза Дибала.