Ръководството на Каляри действа светкавично и продаде един от играчите си в нападение, на когото не можеше да намери място на терена. Става въпрос за севернокорееца Хан Кван Сон, който беше пратен не къде да е, а в шампиона Ювентус. 

Според медиите в Сардиния, азиатецът е пратен при "старата госпожа" срещу 5 млн. евро. Вече "бианконерите" ще преценят какво да правят с него, като опциите са или да го дадат в Серия Б да трупа опит, или да го оставят за още един сезон в Каляри. По-вероятно е да се случи първото. 

Раздялата със севернокорееца е добра новина за българския национал Кирил Десподов. Той беше спряган за преотстъпване, защото наставникът Роландо Маран разполагаше с твърде много опции в предни позиции и искаше да се раздели с някои от тях. 

Но Футболист номер едно на България за 2018 г. все още не може да е сигурен за мястото си в състава, защото трябва да бъдат махнати още двама с офанзивни функции. По-вероятно е той да бъде пратен под наем в Щурм Грац, където работи бившият му наставник на "Армията" Нестор Ел Маестро.