Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини призна, че е считал за невъзможно закупуването на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид. Дори сега, когато португалецът вече направи първа тренировка в Торино, неговият нов съотборник има трудности да повярва.

„Когато за първи път чух за слуховете, казах на моите приятели: „Не, това е невъзможно”. След още един ден нещата започнаха да изглеждат по различен начин”, заяви 33-годишният италиански национал.

„С нашия треньор, с нашия директор, такива неща стават реалност. Ювентус се разраства година след година. Имахме нужда от шампион като Роналдо.”

„Вълнуваме се, готови сме да работим заедно с него. Това важи за всички аспекти на клуба – играчи, маркетингови мениджъри, директори. Готови сме да ставаме по-добри заедно с Роналдо и се надяваме той да ни помогне да постигнем нашата цел.”

Очаква се Роналдо да направи официален дебют за Юве срещу Верона на старта в Серия А, като няма да се присъедини към отбора по време на течащото в момента турне в САЩ. „Бианконерите” имат мачове  срещу сборен тим на звездите в Мейджър Лийг Сокър, а сетне играят и срещу Реал Мадрид във Вашингтон.

Още по темата:

Роналдо направи първа физическа тренировка с Юве

Босът на Наполи: Юве рискува с Роналдо, той е в напреднала възраст

Игуаин се завръща в Юве, но може да не е задълго

Бивш играч на Реал: Имаше търкания между Кристиано и Перес

KPMG: Ювентус ще изкара печалба от Роналдо след 2-3 години