Капитанът на Ювентус Джорджио Киелини е поразен от тренировъчните насоки, които отборът получава от новия наставник Маурицио Сари. Роденият в Тоскана специалист замени Макс Алегри по-рано през лятото е направил страхотно впечатление на Киелини, който навършва 35 години точно днес.

„Това, което ме впечатли, е колко педантичен е в подхода си към всички неща, които прави”, коментира Киелини пред клубната телевизия. „Можем да кажем, че е много силен на най-високите нива, защото търси съвършенството. Мисля, че точно това ме впечатли най-много”, продължи Киелини.

Предсезонната подготовка на италианския шампион бе с миксирани резултати, след като допусна загуби от Тотнъм и Атлетико Мадрид, но победи след дузпи Интер.

„Групата ни още е в тренировъчен режим. Опитваме се да се нагодим идеално и да следваме заръките на треньорите. Има нови играчи при нас и трябва да сме сигурни, че се справяме добре. Остават ни 10 дни до първия мач за сезона, който е много важен. След това всеки следващ мач ще става все по-сериозен и по-сериозен”, продължи Киелини.

„Отборът винаги прави това, което се иска от него, но почне ли сезонът – трябва да сменим скоростта на работа”, коментира още Киелини.