Фланговият нападател на Ювентус Федерико Киеза, който отбеляза победното попадение за успеха с 2:1 над Монца в турнира за Купата на Италия, призна, че миналата 2022 година е била ужасна за него, но чувства гола като ново начало. Попадението бе първо за италианския национал от януари 2022-а насам, когато контузи коляното си.

„Годината беше ужасна за мен. Сега съм концентриран върху тренировките и това да се върна обратно във форма“, коментира Киеза пред Sport Mediaset.

„Нека да кажем, че трябва наистина да вляза във форма, да свикна с това да играя на всеки три дни. Опитвам се да давам всичко от себе си, за да помагам на съотборниците си, предвид факта, че не можех да го правя в продължение на година“, добави Федерико Киеза.

„Мисля, че срещу Наполи не играхме добре. Днес трябва да поздравя Монца за представянето им. Ние се защитавахме добре, бяхме агресивни в нападение, но определено трябва да играем по-добре. Както казах аз лично трябва да вдигна летвата. Мачът с Аталанта ще бъде фундаментален за нас, за да се върнем обратно в ритъм“, каза още футболистът на Ювентус.