Треньорът на Интер Антонио Конте обяви, че колегата му в Ювентус Маурицио Сари трябва да бъде спокоен за баланса на силите в Италия през настоящия сезон, защото той е в силната позиция сега. 

Ювентус не успя да се справи при гостуването на Фиорентина от третия кръг на Серия А, завършвайки 0:0, докато Интер постигна минимална победа срещу Удинезе в късния съботен двубой. Това временно даде първото място в шампионата на момчетата на Конте. 

Бившият треньор на Челси отправи интересен коментар, с който целеше да напомни на Сари за неговите постоянни оплаквания по време на битката за титлата през 2018-та година, когато още беше начело на Наполи.

Италиенцът тогава твърдеше, че "бианконерите" имат финасовото предимство и по-благоприятната програма. Сега Конте, по всичко изглежда, започва психическите атаки от рано. 

"Не искам да кажа нищо по отношения на оплакванията на Сари, защото ще ми се наложи да започна да сравнявам финансови отчети и баланси", коментира Конте. 

"Някой е редно да успокои Сари и да му напомни едно нещо - този път той е на силната страна", завърши наставникът на "нерадзурите".