Колумбийският полузащитник на Ювентус Хуан Куадрадо сподели, че ежедневно учи нещо ново от съотборника му Кристиано Роналдо. Това кара Куадрадо да е спокоен за своето бъдеще, след като има възможността да тренира с петкратен носител на Златната топка. Колумбийският национал говори пред испанския вестник Marca, за да говори за своето състояние в Торино.

„Всеки знае какъв професионалист е Кристиано Роналдо. Той е много специален човек с голямо сърце. Уча ежедневно нещо ново от него. Всички трябва да имаме неговия глад за победи и да печелим трофеи. Кристиано е голям атлет и чудесен играч. Всичко, което е спечелил е напълно заслужено. Освен мен, целият отбор гледа как прави Кристиано нещата. Всичко е наистина специално”, започна Куадрадо.

С Роналдо в своя състав, Ювентус се превърна в един от големите фаворити за триумф в Шампионската лига.

„Имаме чудесен състав, но трябва да останем спокойни. Имаме много мачове в различни надпревари и е важно да не избързваме. Нужно е да сме здраво стъпили на земята и да продължим да работим здраво. Всичко зависи от Бог. Работим много, за да стигнем възможно най-напред във всеки един турнир. Треньорът Масимилиано Алегри пита всеки как се чувства във всеки един момент. Всички даваме най-доброто за тима. Хората знаят моите качества. Обичам да играя отдясно, но когато трябва да е другаде – няма проблем. Щастлив съм в Торино”, продължи колумбиецът.

„В Италия съм от много години и съм установен. Вече свикнах със студа в Торино, но през декември е малко тежко”, допълни колумбиецът, смеейки се.

„Искам през месец март да се движим по график за нашите цели. Това искам в този момент, а после вече ще видим как да процедираме, за да ги завършим. За мен после предстои Копа Америка, което е чудесен шанс да спечеля нещо с Колумбия”, завърши Куадрадо.