Легендата на Реал Мадрид и настоящ играч на Ювентус Кристиано Роналдо развълнува феновете на „белия балет” с публикация в социалните мрежи, която видя бял свят почти веднага след новината за завръщането на Зинедин Зидан като наставник на испанския колос.

Повторното ангажиране на французина като треньор на Реал отново се случи „на пожар”, както беше и първото, което стартира легендарната му епоха. Зизу ще бъде третият треньор, който ще води „лос бланкос” през сезон 2018/2019, които стартираха сезона с Жулен Лопетеги, а след уволнението на испанеца кормилото пое работещия с младежките формации Сантиаго Солари.

Реал Мадрид все още плаща цената за първоначалната раздяла със Зидан и продажбата на Роналдо в Ювентус през лятото, след като в рамките на броени дни отпадна записа 2 загуби от Барселона и беше елиминиран от Аякс в 1/8-финалите на Шампионската лига. Каталунците отстраниха кръвния враг в полуфиналите за Купата на Краля, а с шампионатния успех 1:0 ги оставиха на 12 пункта зад себе си в първенството.

Зидан: Обичам президента и клуба, затова се върнах

Така Зидан отново беше повикан да спасява положението и да върне славните дни на „Сантиаго Бернабеу”. Минути след обявяването на вестта, която сгря всички измъчени „бели” сърца, Кристиано реагира многозначително в „Туитър”, публикувайки аскетичен пост, съдържащ единствено емотикон с палец нагоре.

Естествено, някои от привържениците на Реал веднага разчетоха знак, че бележитият голаджия също ще се завърне в Реал. В тази връзка не бива да се пренебрегва факта, че утре Ювентус и CR7 имат изключително отговорен 1/8-финален реванш срещу Атлетико Мадрид в Шампионската лига. Ако торинци не намерят начин да превъзмогнат изоставането си с 0:2 от първата среща, ще последват Реал сред отпадналите от лигата на големите.