Бившият италиански нападател Лука Тони сподели пред италианския вестник ,,La Gazzetta delo Sport”, че сушата на Кристиано Роналдо в Ювентус скоро ще приключи. Дошлият от Реал Мадрид португалец все още няма отбелязан гол за новия си тим.

,,40 гола през този сезон ще бъде трудна задача за Роналдо. Въпреки това той ще вкара много голове през този сезон, но до момента нямаше късмета да го стори", коментира Тони. 

"Очевидно е, че се старае и въпреки че не се разписва, Ювентус печели своите мачове. Той може да играе и отбелязва от всяка позиция на терена", добави той. 

"Когато Манджукич е на терена, те може да са двойка в атака, докато с Дибала в състава, той заема място в центъра на нападението. И тримата може да са на терена, но тогава Алегри ще трябва да намери баланса в предни позиции. Дибала не е проблем, той може да атакува подобно на Тевес от дълбочина“, каза още Лука Тони. 

Ювентус е домакин на Сасуоло в мач от четвъртия кръг на Серия А и Роналдо ще търси първия си гол с екипа на ,,Старата госпожа“.