Бившият бразилски защитник на Интер Лусио коментира тежката финансова в клуба, бившият наставник на Юве и "нерадзурите" Антонио Конте, както и назначението на бившия си наставник Жозе Моуриньо начело на Рома.

“Интер гради наново. Нормално е да има финансови проблеми след пандемията, но най-важното е да ги превъзмогне. Точно затова не съм изненадан от напускането на Антонио Конте. Никой не знае какво той си е помислил, след като си тръгна“, започна бразилецът

„Сега ние опознаваме Симоне Индзаги и неговото желание да практикува добър футбол. Аз също бях принуден да напусна Интер, защото те започнаха да градят нов отбор. В Ювентус заварих трима защитници от националния отбор на Италия. Това не беше лесен период и нямам приятни спомени от него. Затова Интер е моят отбор в Италия“, сподели световният шампион с Бразилия от 2002 година.

„Жозе Моуриньо в Рома? Странно е за тези, които изживяха много силни емоции с него, но това е част от работата. Той е най-добрият треньор, който някога съм имал. Строг е, но също така последователен и коректен. Той никога не иска да губи и Рома избраха правилния човек, който да ги върне на върха”, завърши Лусио пред италиански медии.