Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед потвърди, че от клуба още не са избрали заместник на напускащия наставник Масимилиано Алегри, но бордът има някои „ясни идеи”. Това заяви той преди мача на „старата госпожа” с Аталанта.

„Не присъствах на пресконференцията на Макс Алегри, тъй като имах друга работа в съвсем различна част от града. Много ми е тъжно, че я пропуснах”, сподели чехът пред Sky Sport Italia.

„Клубът трябва да прави решения и ги правим. Усещам тази ера за край като нещо нормално, без специфична причина. Това бе много голям кръг в нашия живот и не мисля, че някога ще се повтори отново”, акцентира шефът в Юве.

„Макс спечели 11 трофея, почти всичко, което искахме от него, така че заслужава невероятно изпращане. Същото важни и за Андреа Бардзали.”

Недвед бе запитан за възможностите и вероятните фаворити за наследяването на поста на Алегри, отговаряйки: „Имаме някои варианти вече, но нямаме точен избор още. Не сме влизали в контакт с никой треньор, но идеите са ни в главите. Решения трябва да бъдат взимани, но сега не е моментът”, завърши директорът Павел Недвед.