Полузащитникът на Ювентус Миралем Пянич изрази надежда, че отборът ще спечели рано или късно Шампионската лига и привличането на Кристиано Роналдо в тима през лятото е стъпка в правилната посока.

,,Ние винаги се целим високо и искаме да спечелим всички възможни турнири. В последните четири години достигнахме до финала в Шампионска лига на два пъти, а това не е постижение, което трябва да се подценява", коментира Пянич. 

"Нуждаем се от нещо повече, за да триумфираме с купата. Това е една от мечтите ни и сме на прав път. Роналдо? Той е нашият основен играч, спечелил е какво ли не по време на блестящата си кариера и е един от най-добрите футболисти за всички времена. С него ние несъмнено ставаме по-силни. Радвам се, че останах в Торино, целта е тимът да продължи да печели големи титли“, добави босненецът. 

Кристиано Роналдо пристигна в отбора на Ювентус по време на летния трансферен прозорец от Реал Мадрид за сумата от 100 млн. евро. Португалецът спечели трофея в Шампионската лига с испанците в последните три сезона и общо четири от последните пет издания, като през 2017 година Реал Мадрид победи именно Ювентус на финала в най-престижния европейски клубен турнир.