Треньорът на Ювентус Андреа Пирло заяви, че не е бил засегнат по никакъв начин от сагата с Луис Суарес. Бившият италиански национал сподели, че е щастлив, че „бианконерите“ са привлекли Алваро Мората.

Андреа Пирло дебютира начело на Ювенстус с класическа победа над Сампдория миналата седмица и е доволен от това как футболистите са се приспособили към методите му.

„Свършихме добра работа през седмицата, много по-добра от миналата. Увеличихме интензивността и момчетата реагираха добре. Останалото не ни е засегнало по никакъв начин. Дибала работи с нас. Той се завръща постепенно. Ще видим днес как ще се почувства, след като претърпя тежко натоварване. Ще решим дали да го включим в групата или да го оставим да продължи да тренира“, заяви Пирло.

„Смяната на целия отбор след един мач би било странно. Ще се опитам да включа тези, които работеха най-добре през седмицата. Ще избера най-добрите, които да се изправят срещу Рома“, добави още той.

„Чакахме нападател, който да дойде и той вече е тук. Познавам добре Мората. Имах късмета да играя с него. Той беше един от нашите приоритети. На техническо и тактическо ниво, той е играчът, който търсехме. Пелегрини отиде в Дженоа, за да получи повече игрово време. Де Шилио е на разположение, както беше и през миналата седмица“, заяви треньорът на Ювентус.