Пол Погба наскоро даде поредица от интервюта, в които говори за бъдещето си, допинг наказанието си и треньорите, с които е работил, включително Масимилиано Алегри. В разговорите с медии като Sky Sports, ESPN и Gazzetta dello Sport, той разкрива детайли за своите решения и отношения с известни футболни личности.

Една от най-големите теми беше свързана с Алегри, който, според Погба, би се справил добре във Висшата лига. Полузащитникът признава, че дори се надява Алегри да се озове в Англия: „Винаги съм му казвал, че има голямо сърце. Когато напусна Ювентус, организирахме прощална вечеря, на която той плати всичко. Надявам се да отиде във Висшата лига.“

Французинът коментира и слуховете за негово преминаване в друг клуб, като Милан, където старият му приятел Златан Ибрахимович играе. Погба обаче бе категоричен, че не вижда себе си в друга фланелка освен тази на Ювентус: „Ибра е легенда, но сега съм напълно фокусиран върху завръщането си с Юве.“

По отношение на своето допинг наказание, Погба сподели, че първоначалната забрана от четири години е била намалена на 18 месеца, което му дава шанс да се завърне на терена през март 2025 година, като тренировките могат да започнат още през януари.

В интервюто Погба също потвърди, че в миналото е отказал възможността да работи с Пеп Гуардиола, за да остане в Ювентус, подчертавайки отдадеността си към „бианконерите“.