Поредни информации за напускането на Пол Погба разтревожиха феновете на Манчестър Юнайтед. Според информация на вестник "Мирър", французинът е обявил пред бившите си съотборници в Ювентус, че иска да се завърне в клуба. 

Изданието се позовава на източник на вестник "Кориере дело Спорт", според когото полузащитникът е имал дълъг и задушевен разговор с играчите, с които доскоро е делил една съблекалня и категорично им е обявил, че иска да играе отново с тях още от 2019 г. 

Това се е случило в навечерието на двата мача на "червените дяволи" със "старата госпожа" в Шампионската лига, като той е имал продължителни срещи с играчите на италианския гранд и преди двете битки. Цялото недоволство на Погба е продиктувано от обтегнатите му отношения с мениджъра му на "Олд Трафорд" Жозе Моуриньо. 

Интерес към французина има още от Барселона, като дори през август изглеждаше, че такава сделка е близо. Но в крайна сметка, ако има трансфер по желанието на футболиста, той ще се случи в бившия му клуб от Торино.