Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба очаква се нетърпение завръщането си на "Алианц Стейдиъм" за двубоя с Ювентус от груповата фаза на Шампионската лига идната седмица.

Французинът напусна тима на "бианконерите" през лятото на 2016 г. (игра в Торино между 2012 г. и 2016 г.), преминавайки в Манчестър Юнайтед за 105 млн. евро (световен рекорд по онова време).

"Очаквах го. Казах на брат си - представяш ли си да се паднем в група с Юве тази година? ще бъде удоволствие за мен. Торино е моят дом. Там вкарах първия си гол в професионалния футбол", сподели французинът пред RMC Sport. 

"Куадрадо, Дибала, Бонучи...все още поддържам отношения с тях. Говорим си от време на време. Ние бяхме семейство. Когато си редом до играчи като Пирло, Буфон и Киелини, просто можеш да учиш всеки ден на тренировките. Дори и да си доказан играч, пак можеш да учиш от хора като тях", добави Погба.

"Шампионската лига е трофей, който винаги съм искал. Целта, разбира се, е единствено победата", заключи световният шампион с Франция.

В последните месеци Погба е свързван усилено с ново преминаване в Ювентус с оглед на обтегнатите си отношения с мениджъра на "червените дяволи" Жозе Моуриньо.