Звездата на Улвърхемптън Раул Хименес е обект на интерес от редица европейски грандове. Очакваше се мексиканецът да напусне Англия през този трансферен прозорец, но до промяна така и не се стигна.

Нападателят на „вълците“ се представя отлично във Висшата лига и интересът към него изобщо не е случаен. По последни информации, доста тимове все още не са се отказали да привлекат голаджията, като Реал Мадрид и Ювентус продължават да следят ситуацията около футболиста и се надяват да си осигурят услугите му още през януари.

Самият Хименес също коментира темата с непрестанните спекулации за негов трансфер в топ клуб, като заяви, че приема нещата напълно нормално и желае да върши своята работа на терена.

„Всеки ден се пише, че напускам. Така беше и докато бях на почивка. Пращаха ме в европейски грандове, а както виждате все още съм играч на Уулвърхемптън. Чувствам се щастлив в отбора и поне засега не съм мислил да си тръгвам. Разбира се, никой не знае какво ще ти поднесе утрешният ден, но това е нещо, което не мога да контролирам. Ако бъда продаден през януари, значи така е трябвало да стане, но ако остана в Англия, още по-добре. Не възнамерявам да си губя времето в мисли и излишни разсъждения. Каквото е писано, това ще се случи. Аз съм професионалист и трябва да върша работата си, където и да играя“, каза 29-годишният състезател.

Съвсем наскоро Хименес удължи договора си с "вълците“ до 2024-та година.