Изключително любопитна информация долетя от Иберийския полуостров, която потвърждава, че двете звезди на световния футбол – Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще изгледат на живо мача Ривър Плейт – Бока Хуниорс.

Както е известно двата аржентински гранда трябва да премерят сили на „Сантиаго Бернабеу” в мач-реванш във финала на Копа Либертадорес. Срещата е в неделя и бе преместена от „Монументал” в Испания, тъй като феновете на Ривър Плейт атакуваха жестоко автобуса с футболисти на Бока.

Ювентус пък има ангажимент в петък, играейки с Интер в Серия А, но Роналдо е потвърдил, че ще се завърне в Мадрид за първи път, откакто премина в торинския гранд през лятото, за да гледа мача. Барселона мери сили с Еспаньол в събота, а аржентинската звезда на „блаугранас” също е потвърдил, че ще присъства, за да гледа финала на своите сънародници.

Испанският AS потвърждава, че президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес ще покани двамата футболисти в президентската ложа, отдавайки респект към направеното от двамата в последната повече от декада време.