Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо определено преминава през много труден период в тима на „биаконерите“. Според „Gazzetta dello Sport“ португалецът е изпаднал в депресия и много е променил поведението си през последните седмици.

„Вече не виждаме от него да се наслаждава на нещата. Нервен, дразнещ, отдалечен от колегите си...Той не се интересуваше от Фиорентина, което е тревожен знак“, пишат от авторитетното италианско издание.

„Той се отдалечи от Ювентус и тази тенденция се засили през последните седмици, особено след елиминирането от Шампионската лига“, допълват от медията.

Изданието разкрива и интересна подробност от поведението на Роналдо след победата с 3:1 над Дженоа, когато не вкара гол. Португалецът влязъл в съблекалнята, където ядосано ударил по стената и след като се изкъпал, не казал нито дума на никого.

В последните три мача Роналдо не успя да се разпише, което е най-дългият му период без гол в Серия А, откакто се завърна на терена след контузията си през първия сезон. За последно той отбеляза гол на 7 април срещу Наполи, а резултатите на отбора не са много добри и в момента торинци са на четвърта позиция в шампионата, но мястото им в Шампионска лига догодина не е гарантирано.

Не е сигурно какво ще се случи с Роналдо, чийто договор е изтича в края на следващия сезон. Усилено се спекулира, че той може да се завърне в Манчестър Юнайтед като разменна монета за френския национал Пол Погба.