Старши треньорът на Ювентус – Маурицио Сари не се притеснява от евентуалното негативно отношение на тифозите на бившия му клуб Наполи по време на предстоящото утре дерби от Серия А. За специалиста това ще бъде първи мач срещу неаполитанците, след като той изкара три сезона при тях.

“Toва ще бъде специален двубой за мен, но нека да не отделяме толкова много внимание на личните неща. Ако привържениците на Наполи ме освиркват, ще го приема като израз на обич от тяхна страна. Но пък те не постъпиха правилно спрямо Гонсало”, сподели Сари.

Треньорът бе попитан дали с решението си да застане начело на Юве си е затворил вратата за евентуално завръщане начело на отбора от “Сан Пауло”.

“Сега точно не мисля за това. След настоящата ми работа може и да се откажа. Ще видим колко енергия е останала в мен в края. Самото напрежение не е такъв проблем. По-скоро проблемът е в това какво всеки очаква от себе си. Ако обръщаш голямо внимание на целия този цирк, то си свършил. Не знам как ще се чувствам след две години, когато договорът ми изтече. Може да избера да продължа, но това да се окаже грешно решение”, добави 61-годишният специалист.