Мениджърът на Ювентус Маурицио Сари даде интервю пред медиите преди първият мач за новата година срещу Каляри. Той говори за допусканите голове, за новото попълнение Дяен Клушевски и за очакванията си за срещата със „сардинците“.  

„Когато отборът инкасира попадения, не винаги вината е в бранителите. Смятам, че на защитата не беше помагано достатъчно“, започна Сари.

„Работихме усилено върху движението на халфовете. Обърнахме внимание на грешките, които допуснахме в последно време. А те бяха много. Да, насочихме се и към Каляри като съперник, но се съсредоточихме главно върху нашите си слабости. Де Лихт имаше труден период заради контузиите в рамото и аддукторите. Все пак Матайс изигра много мачове и се справи с доста проблеми. Дадохме му почивка, след като Демирал беше възстановен“, каза италианецът.

„Тренираме така, че Адриен Рабио да бъде бъде вдясно, Емре Джан да бъде центъра, а Федерико Бернардерски да действа като медзала. Утре ще видим кой ще играе. Аарън Рамзи също е опция. Но трябва да сме внимателни, защото двамата полузащитници на Каляри са опасни. Дъглас Коща? Ако е здрав, винаги ще бъде вариант. Но той все още не е в топ форма. Дибала тренира индивидуално само защото беше изморен, нищо повече.“, допълни специалистът.

„Клушевски е изключителен талант. Беше важно Юве да стигне до него преди останалите клубове. Не мога аз да кажа дали е можело да го привлечем в състава още сега“, сподели още Сари.