Неприятни новини трябваше да научи треньорският щаб на Ювентус след изиграването на поредните световни квалификации снощи. Андреа Барзали и Марио Манджукич получиха различни травми, съответно в мачовете на Италия срещу Македония и Хърватия срещу Финландия.

Барзали бе принудително заменен на почивката, след като получи мускулна травма. В следващите дни ще стане ясно колко всъщност сериозна е травмата му, след като премине допълнителни медицински тестове.

Доста по-притеснително обаче е състоянието на нападателя Манджукич. Хърватинът е с проблеми в глезена, а след края на срещата вече бившият селекционер на „шахматистите“ Анте Чачич сподели, че състоянието му изглежда доста „сериозно“.

„Марио е, човек, който може да търпи сериозна болка. Ако той излиза по подобен начин, мисля, че той има сериозен проблем. Има страхове, че ще го загубим за доста дълго време“, коментира Анте Чачич преди да бъде уволнен след хикса 1:1 срещу Финландия.

Програмата на Ювентус в следващите седмици е доста сериозна, като „старата госпожа“ има мачове срещу Лацио, Спортинг Лисабон, Удинезе, СПАЛ и Милан.