Президентът на Ювентус Андреа Аниели сподели, че е имало разговори между ръководителите за назначаване на Пеп Гуардиола за нов треньор на "бианконерите". 

Испанският специалист кара 4-тия си сезон в Манчестър Сити, спечелвайки две титли от Висшата лига, както и редица купи от местите турнири. Издадената забрана за "гражданите" за участие в турнир на УЕФА през следващите 2 години обаче може да накара каталунеца да преосмисли бъдещето си. На това може би се надяват и шефовете на "Алианц Стейдиъм". 

"Ще бъде богохулство да кажа, че не сме мислили за Пеп Гуардиола. Когато обаче някой е доволен, на мястото на което работи, то трябва да приемем, че ще е трудно той да бъде изваден от това място", започна Аниели.

"За момента сме много доволни от Сари. Имаме тригодишен план, по който да работим, като идеите и концепциите постепенно ще излязат на яве о ще дадат своите резултати".

"Първата част на сезона беше отлична, бяхме водачи в класирането, както и завършихме първи в групата си в Шампионската лига. Ще съдя за сезона обаче в края му, тъй като е глупаво да се смята, че нещо се постига през февруару", завърши босът.