В събота вечер Интер ще приеме Ювентус в мач, който може да предначертае пътя на "нерадзурите" към класиране в Шампионска лига. Наставникът на Интер Лучано Спалети очаква много труден мач, въпреки че Ювентус вече е спечелил титлата и ще играе единствено за честта си.

"Напоследък играем много добре и ще опитаме да го направим и срещу Ювентус. Трябва да сме близо един до друг, за да владеем топката по-дълго. Лаутаро Мартинес разкри качествата си и вече взима отговорност. В отбор като Интер трябва да има футболисти, които разполагат със силен характер. Няма да разкрия кой ще играе утре, защото всички са на разположение", започна Спалети.

"Шампионска лига? Все още има точки, които трябва да спечелим, а също така и директни двубои. Отборите, които са с 5 точки зад нас, могат да спечелят всичките си мачове, а ние трябва да работим още много. Мачовете с Ювентус винаги са важни за италианския футбол. Този мач се играе всяка година в баровете, в магазините, в офисите. Тези два отбора са пълни  противоположности във футболната страст", допълни наставникът.