Трима футболисти на Ювентус ще пропуснат неделното домакинство на Сампдория от италианската Серия А, съобщава вестник Gazzetta dello Sport. Федерико Киеза, Анхел Ди Мария и Алекс Сандро са с контузии след срещата с германския Фрайбург от Лига Европа в четвъртък вечер.

Киеза влезе като резерва на мястото на Душан Влахович в 67-ата минута, но 15 минути по-късно получи травма на коляното, а Ди Мария също очевидно изпитваше болки.

Двамата играчи, както и Алекс Сандро, който бе заменен след 23 минути игра срещу Фрайбург, са преминали медицински тестове днес, които са показали, че Федерико Киеза има нараняване на ставната капсула на дясното коляно, при Ди Мария става въпрос за мускулна травма на лявото бедро, а Сандро е с лека контузия на подколянното сухожилие.

Засега не е ясно колко време ще отнеме възстановяването на Киеза и Ди Мария, докато за Алекс Сандро се очаква да бъде готов след паузата за националните отбори.

Тимът на Ювентус спечели първата среща с Фрайбург с 1:0, а реваншът от осминафиналите в Лига Европа ще се играе на 16 март.

Грандът от Торино заема седмо място в Серия А с 35 точки в актива си./ БТА