Италианският вестник „Tuttosport“ излезе с новината си на първа страница, че Кристиано Роналдо е бесен след загубата от Верона в събота вечер. Според изданието португалецът е отказал да отиде и да поздрави феновете, като конкретно е заявил, че не иска да отива до трибуните с привържениците на клуба. Той е отказал и да се снима с тези, които се приближиха до него и разочарованието му е било съвсем ясно.

„Не беше резултата, който искахме, но трябва да продължим да работим здраво, за а постигнем целите си“, заяви бившият играч на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.    

30 снимки

Роналдо вкара в десет поредни мача за Юве, но разочарованието му идва от това, че дори и да вкарва голове, победите невинаги идват. В тези десет мача „биаконерите“ загубиха три, направиха един равен, изпуснаха общо 11 точки и по този начин отвориха вратата на Интер, за да ги изпревари на върха в класирането на Серия А.

„Той е толкова ядосан, колкото всички нас, защото не е добре да губиш този тип мачове. Той прави всичко възможно, за да ни помогне да спечелим, вкарвайки гол във всеки мач", бяха думите на вратаря на тима Войчех Шчесни.