Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло призна, че до снощи е нямал информация около състоянието на Кристиано Роналдо и карантината му. Освен това той разкри, че Пауло Дибала ще започне като титуляр в утрешния двубой срещу Верона.

“Имахме време да си починем след гостуването на Динамо Киев, така че освен Джорджо Киелини, всички други са на разположение. До снощи нямах новини за ситуацията на Кристиано с коронавируса. Тази сутрин всички преминахме тестове, включително и Роналдо в своя дом. Алекс Сандро пък е на път да се възстанови напълно, но мисля, че това ще стане след паузата за националните отбори", заяви той.

"Мога да потвърдя, че Дибала ще започне утрешния мач. Той имаше правилния прогрес на тренировките и ще е справедливо само ако той стартира в двубоя. Винаги съм казвал, че това е само въпрос на време, тъй като първо имаше контузия, а след това и стомашни проблеми. Двата пъти, в които той остана на пейката и въобще не игра, бяха, защото останахме с човек по-малко на терена. Той се появи като резерва в Киев и ще е правилно утре да започне като титуляр", допълни още световният шампион.